Ben jij ook steeds vastberaden om minder tijd en geld in de supermarkt te spenderen?

Je kent de trucs: maak altijd een boodschappenlijstje en ga nooit winkelen op een lege maag. Op zaterdag ga je dus na een stevig ontbijt naar de winkel en je houdt je aan het lijstje. Hoera, missie geslaagd!

Op dinsdag zucht manlief dat er geen vuilzakken meer zijn en dat hij de laatste bus melk heeft geopend… maar géén probleem, manlief gaat op woensdag met dochterlief wel even winkelen. Woensdagavond kom je thuis en blijkt de koekjeskast een nieuw assortiment te bevatten, een zakje chips omdat ze zo flink was mocht niet ontbreken en aan die cornflakes met die eenhoorn op de doos konden ze echt niet weerstaan…

Herkenbaar? 
Dan is het nu tijd voor een Master Boodschappenlijst!

Stap 1. Ga door alle kasten in je huis waar je producten uit de supermarkt bewaart (keuken, voorraad, badkamer, poetsspullen,…)
Stap 2. Lijst op welke producten je dagelijks of wekelijks gebruikt. Dit is je master boodschappenlijst.
Stap 3. Kan je online boodschappen bestellen bij jouw supermarkt? Dan is er vast een mogelijkheid om je masterlijst digitaal te bewaren. Voordeel hiervan is dat je ook meteen ziet wanneer er iets van jouw lijst in reclame staat.
Stap 4. Baseer vanaf nu je boodschappenlijstje op je masterlijst en kijk steeds even na of je van alles nog genoeg hebt.

Fijn weekend!