Coaching

Ieder coaching traject is een traject op maat waarbij we focussen op jouw noden en wensen.

We starten met een kennismakingsgesprek (1 uur) waarin we samen bekijken wat het probleem is en welk doel je wil bereiken.

Heb je hulp nodig bij het opruimen en organiseren van een specifieke ruimte of je hele huis?
Heb je nood aan meer structuur en routine?
Heb je problemen met je administratie?

Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein je huis is, of je veel of weinig spullen hebt, of je al je spullen wil organiseren of enkel je administratie op orde wil krijgen. Aan de hand van jouw situatie stellen we samen een plan op om jouw doelen te bereiken.

Ieder traject start met een gratis analyse van je organisatiestijl.

Wil je na de kennismaking en analyse graag samen aan de slag, dan maak ik een plan van aanpak met offerte en plannen we een eerste sessie in.
In de eerste sessie krijg je een handboek en enkele must-have organizing tools, zodat je ook na de sessies verder kan!

Tijdens de sessies begeleid ik je stap voor stap waarbij je mag rekenen op een oplossingsgerichte aanpak. Samen zoeken we naar een structuur en organisatie die voor jou werkt, waarbij jij steeds de keuzes maakt. Jij beslist over je spullen!

Tussen de sessies door kan je steeds telefonisch contact opnemen voor een snelle tip als je vastloopt.

Wanneer je een traject van minstens 6 uur volgt, krijg je tot twee maanden na afloop van de coaching begeleiding via e-mail.

Tarieven

€ 50/uur

Een sessie duurt doorgaans 3 tot 4u.

Het kennismakingsgesprek + analyse organisatiestijl wordt afgetrokken van de eerste factuur indien er een coaching traject wordt geboekt.