Organisatiestijl analyse

Je denkt van jezelf dat je helemaal niet georganiseerd bent, want je probeerde al zoveel tips om je huis op te ruimen maar het draait steevast uit op nog meer chaos. Je ondernam al ontelbare pogingen om je huishouden gestructureerd te laten lopen, want als jouw vriendin met drie kinderen het kan, dan moet het bij jou toch ook lukken? En hoewel de zoveelste nieuwe methode aanvankelijk lijkt te werken, je houdt het gewoon niet vol. Dus denk je, ik ben ‘van nature’ een chaoot, niets aan te doen.

Laat me je iets vertellen.

Iedereen kan organiseren.

Echt waar.

Iedereen organiseert op een andere manier en niet elk systeem werkt voor iedereen. Iedereen heeft een unieke organisatiestijl. Ook jij.

En daarom werkt het niet als je de methodes van iemand met een andere organisatiestijl kopieert.

Wanneer ik technieken of methodes deel op deze website dan zijn ze steeds bedoeld om je te inspireren, niet om zomaar te kopiëren.

Of je nu beroep op me doet voor het opruimen en organiseren van je kelder, om orde te scheppen in je administratie, of om structuur te brengen in je mailbox, ieder traject start met een analyse van jouw organisatiestijl.

Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke stijl, naar systemen die voor jou werken. Want organiseren begint bij jezelf – pas daarna kan je je omgeving aanpakken.

Pas als je je eigen organisatiestijl kent, kan je je systemen hierop afstemmen. Eens je dit onder de knie hebt kan je écht alles organiseren!